Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze site? Zijn er zaken niet helemaal duidelijk? Schroom niet en vraag het me, ik help je graag.

Stel je vraag aan Sonja

U kunt niet inloggen?

Doet u mee aan het Online Afvalprogramma en heeft u nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Vraag dan met uw e-mailadres een een nieuw wachtwoord aan.

Kies wat bij jou past...

Wanneer je je registreert bij Sonja profiteer je optimaal van de mogelijkheden op deze website.
Geregistreerde gebruikers hebben (een beetje afhankelijk van het soort abonnement) toegang tot de receptendatabase, beschikken over een persoonlijke gewichtskaart, kunnen eigen weekmenu's maken, kunnen hun ervaringen delen en nog veel meer.

En het mooiste is: je kunt vandaag nog starten!

Doe mee met Sonja

Afvallen is een feestje!

Je wilt meer energie, minder kilo’s en gezond leven? Je bent op de juiste weg. Want met het online afslank programma van Sonja leer je gezond eten én kun je je streefgewicht bereiken.

  • Persoonlijk contact
  • Weekmenu’s op maat
  • Verantwoord afvallen
  • Eenvoudige recepten

Profiteer vandaag nog– start met Sonja –

Binnen korte tijd lekkerder in je vel!

Het online programma Bereik je ideale gewicht is een perfect coachplan om je streefgewicht te bereiken. Je kunt het ook als aanvulling of vervolg gebruiken op (één van) de boeken van Sonja. Elke week ontvang je jouw nieuwe weekmenu op maat. De recepten zijn eenvoudig, gezond én caloriearm.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

De weekmenu’s in jouw voordeel!

Alle weekmenu’s zijn op maat samengesteld. Hierdoor is afvallen voor iedereen mogelijk. Dus ook als je bijvoorbeeld vegetarisch eet, in de overgang bent, wisseldiensten draait, veel producten niet lust of mag of gewicht verliezen heel moeizaam gaat. Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Hiermee heb je toegang tot het besloten deel van de website waar je meer begeleiding en recepten vindt.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

Lekker makkelijk!

Met het persoonlijke 12 wekenplan leer je de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl en jouw ideale gewicht. Dé topper uit het Online Programma!
12 weekmenu’s op maat inclusief extra tips, toegang receptendatabase (1000 recepten)

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

Persoonlijke begeleiding

Zodra je betaling binnen is, ontvang je jouw eerste weekmenu. Heb je een vraag hierover of wil je je weekmenu aanpassen, dan kun je altijd contact opnemen. Je krijgt dan persoonlijk antwoord. Wanneer je door omstandigheden tijdens een bepaalde periode niet in staat bent om het programma te volgen, kun je het abonnement tijdelijk stilzetten. Denk aan vakantie of in geval van ziekte. Na de pauze kun je het programma zo weer oppakken.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -