Leve de lente!

,

Het seizoen van de kracht van het leven gaat beginnen; de lente!
Het verbaast me nog altijd, dat na de kou van de winter, het jonge groen weer opbloeit onder invloed van de warmte en het licht. Het blijft bijzonder!

Tijdens mijn dagelijkse wandelingen, zie ik de kleine bloemetjes de grond uitschieten en hoor ik de vogels hun hoogste lied zingen. De tekenen van het voorjaar zijn nu overal te horen en te zien. De dieren die druk bezig zijn een partner te vinden en de knoppen die uitlopen op de takken van de bomen en planten. Het voorjaar hangt in de lucht en ik heb er zin in! Ik pluk wat kleine bloemetjes onderweg, zodat ik de lente ook naar binnen haal. En ik koop ook wat tijdschriften om later van te kunnen genieten.

Want binnen wacht mijn kledingkast… die ook toe is aan iets nieuws. Nadat ik deze had uitgemest, gaf ik een deel weg aan vriendinnen. En zo ontstaat er ruimte voor iets nieuws! Die tijdschriften vol nieuwe mode, inspiratie en meer; ook dat geeft kracht. Jezelf voorstellen in die nieuwe outfit, genieten van allerlei verhalen, jezelf opladen door tijd te nemen voor jezelf. En om zo mooie plannen te maken voor het nieuwe seizoen!

Zo ook vanochtend.. na het wandelen, de bloemetjes in het water, en met een heerlijk schaaltje fruit, is daar het moment voor mezelf aangebroken. Voldaan en met een rode blos op mijn wangen nestel ik me op de bank. Met een tijdschrift vol inspiratie. Lekker dromen over wat deze lente mij gaat brengen.. Ik heb er zin in!

Droom jij met me mee?
Liefs Sonja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *