Zeg je Zomer, dan denk ik aan Kleur!

,

Ja echt! Als ik aan de zomer denk, dan krijg ik beelden in mijn hoofd met véél kleur.
Ik denk dan niet alleen aan mijn kleding, nagels, tas of lipstick. Ik blijf een meisje-meisje 😉,  maar ook aan mijn huid die er wat stralender en gezonder uitziet in de zomer. Ook denk ik aan de prachtige natuur vol kleur met haar geurige bloemen en bossen. En uiteraard óók aan het heerlijke eten wat hoort bij de zomer!

 

Ik denk aan zomerse salades met aardbeien, ananas en munt. En aan lekkere gegrilde spiesen met felgekleurde paprika of garnalen op de BBQ. Pastasalades vol sappige tomaatjes en geroosterde courgettes op de grill. Er is zoveel om van te genieten! Die geuren om mij heen, van zowel de natuur als ook dat heerlijke eten, geven mij momentjes van geluk en die koester ik. Die kleuren geven mij ook een positief gevoel.  En dan die smaak van sappige nectarines en perziken. Watermeloen en ananas, peultjes en onze ook onze Hollandse bloemkool.. heerlijk!

Inspiratie voor typisch zomerse gerechten, haal ik overal vandaan en zo kom ik tot het schrijven van recepten voor mijn boeken. Zo ook voor mijn nieuwste boek Bikiniproof deel 2, met Sonja en ook Summerproof, deel 1 met Sonja. Deze boeken staan vol heerlijke, verrassende zomerse recepten, die bovendien ook nog eens makkelijk én snel klaar te maken zijn. Samen met de strenge, maar gezonde en gevarieerde weekmenu’s, val je ook nog eens 1 kilo af per week. Dus mocht je nog wat inspiratie op willen doen? Kijk dan op mijn website www.sonjabakker.nl voor leuke acties!

En hoe fijn, nu afgelopen weekend de versoepelingen nóg weer meer zijn uitgebreid, lijkt het leven om mij heen vriendelijker en losser te worden. Mijn agenda vult zich weer met afspraken met vrienden en familie en daar verheug ik me op!

Het leven samen vieren met lekker eten en drinken. Mijn tuin gevuld met mensen van wie ik houd. Dat kleurt mijn gedachten ook. Voor mij is de zomer begonnen, voor jou ook?

Liefs Sonja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *