Veggie koken met Sonja

,

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen ervoor om bewuster te leven en te eten. Misschien eet je al jaren vegetarisch, maar kom je niet van die overtallige kilo’s af. Of wil je graag minder vlees eten, maar weet je niet hoe je dit op een verantwoorde en gezonde manier kunt doen. Dan is dit nieuwe dieetboek van Sonja Bakker echt iets voor jou! 

Dit boek bevat wederom 8 vegetarische weekmenu’s voor mannen en vrouwen, inclusief boodschappenlijstjes en handige tips die je helpen op weg naar een slanker en gelukkiger leven. Geniet van de 16 vegetarische recepten die Sonja speciaal voor jou heeft samengesteld en maak kennis met nieuwe smaken en ingrediënten. De gerechten uit dit boek zet je niet alleen gemakkelijk en snel op tafel, maar ze zijn ook nog eens geschikt voor ieders portemonnee!

Voor dit boek is Sonja teruggekeerd naar haar roots in West-Friesland. Na een moeilijke periode heeft zij de rust kunnen vinden die ze nodig had en toen ontpopte het idee voor dit nieuwe boek. Met dit boek eert ze niet alleen haar vader die tuinder was, maar laat ze nogmaals zien dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn. Jij verliest dus niet alleen kilo’s, maar je krijgt ook nog eens een positieve mindset.
Een win-win situatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *