De Zomer komt eraan!

,

#BIKINIPROOF MET SONJA, DEEL 2  is een feit!

Mijn nieuwste boek: Bikiniproof met Sonja, deel 2 is net verschenen en wat een positieve reacties heb ik al mogen ontvangen! Dank jullie wel!!  Zo fijn om te lezen dat er zoveel mensen zijn die voor die gezonde leefstijl gaan en dat dit boek hen motiveert om nóg meer te gaan bewegen, gezonder te eten en natuurlijk gewicht te verliezen!

Bikiniproof deel 2 met Sonja, bevat 4 strenge, gevarieerde weekmenu’s met maar liefst 16 zomerse, verrassende en heerlijke recepten. De gerechten kun je makkelijk en snel klaarmaken, want lekker eten, hoeft echt niet moeilijk te zijn! De uitgewerkte menu’s vertellen je precies wat jij dagelijks mag eten, zodat je op een gezonde en makkelijke manier 1 kilo per week zult afvallen! Ook staan er veel tips en succesverhalen in die inspireren en motiveren.

Gezond eten en afvallen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn, met regelmatig bewegen erbij zul je in een energieke balans terecht komen! Gezond eten maakt je creatief, geeft je energie en zorgt voor zelfvertrouwen! Ook knapt je huid er vaak van op en zal je haar gaan glanzen. En dat is wat er ook zo fijn aan is, een extra portie zelfvertrouwen om te kunnen stralen in de zomer die eraan komt!

Ga jij ook dit avontuur aan met mij? Om straks vol energie te genieten van het mooiste en gezelligste seizoen van het jaar?

Klik hier direct om het boek te bestellen!

Liefs Sonja

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *