Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze site? Zijn er zaken niet helemaal duidelijk? Schroom niet en vraag het me, ik help je graag.

Stel je vraag aan Sonja

U kunt niet inloggen?

Doet u mee aan het Online Afvalprogramma en heeft u nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Vraag dan met uw e-mailadres een een nieuw wachtwoord aan.

Kies wat bij jou past...

Wanneer je je registreert bij Sonja profiteer je optimaal van de mogelijkheden op deze website.
Geregistreerde gebruikers hebben (een beetje afhankelijk van het soort abonnement) toegang tot de receptendatabase, beschikken over een persoonlijke gewichtskaart, kunnen eigen weekmenu's maken, kunnen hun ervaringen delen en nog veel meer.

En het mooiste is: je kunt vandaag nog starten!

Doe mee met Sonja

Een dieet schema met weekmenu’s op maat!

Het dieet schema van Sonja werkt op basis van weekmenu’s, zowel in haar boeken als met het online afslank programma.

  • Gevarieerd: elke dag en week een ander menu
  • Geen jo-jo effect op langer termijn
  • Recepten eenvoudig te bereiden
  • Geschikt voor iedereen die makkelijk wil afvallen

Profiteer vandaag nog– start met Sonja –

sb_weekmenu_foto1

Gevarieerde dag- en weekmenu’s

Je bereikt jouw ideale gewicht aan de hand van ons dieet schema met uitgebalanceerde dag- en weekmenu ’s. Deze bevatten de juiste voedingsstoffen én zijn gevarieerd. Als je het voedingsschema afvallen van ons online afslank programma volgt, dan ontvang je 12 weken lang een persoonlijk weekmenu. Met ons eetschema afvallen is afvallen genieten!

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

Compleet dagmenu

Elke dag eet je drie maaltijden én drie tussendoortjes. Zo zet je je stofwisseling aan de gang, maar heb je minder trek. Ook is de dag zo opgebouwd dat je geen suikerdip krijgt. In het weekend staat er, in het dieet schema, altijd wat lekkers op het menu. Afvallen wordt zo echt een feestje!

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

Makkelijke recepten

Sonja ’s recepten zijn zo samengesteld dat je met gewone ingrediënten een smaakvolle maaltijd bereidt. Omdat ze boordevol gezonde voedingsstoffen zitten, kan iedereen meegenieten. Het is dus niet alleen een afvallen dieet, maar een dieet waar iedereen blij van wordt!

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

Iedereen kan afvallen

De weekmenu’s van het online afslank programma zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Er wordt rekening gehouden met jouw leefsituatie. Woon je alleen of heb je juist een groot gezin? Sonja houdt met iedereen rekening! Ook als je specifieke wensen hebt kun je dit aangeven.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -