Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze site? Zijn er zaken niet helemaal duidelijk? Schroom niet en vraag het me, ik help je graag.

Stel je vraag aan Sonja

U kunt niet inloggen?

Doet u mee aan het Online Afvalprogramma en heeft u nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Vraag dan met uw e-mailadres een een nieuw wachtwoord aan.

Kies wat bij jou past...

Wanneer je je registreert bij Sonja profiteer je optimaal van de mogelijkheden op deze website.
Geregistreerde gebruikers hebben (een beetje afhankelijk van het soort abonnement) toegang tot de receptendatabase, beschikken over een persoonlijke gewichtskaart, kunnen eigen weekmenu's maken, kunnen hun ervaringen delen en nog veel meer.

En het mooiste is: je kunt vandaag nog starten!

Doe mee met Sonja“Gezond afvallen begint met een eerste stap!”
- Sonja


STAP 1   Kies wat bij je past


Pakket a

Online Afslankprogramma!

Voorgoed afrekenen met overgewicht? Met het persoonlijke 12 weken afslank programma 'Bereik je ideale gewicht' leer je de juiste keuzes maken voor een gezonde levensstijl en jouw ideale gewicht.

12 weken
€ 75

Pakket b

Behoud je ideale gewicht!

Zet je gezonde levensstijl voort en behoud je streefgewicht met het persoonlijke 8 weken behoudprogramma. Aangepast aan jouw wensen en waarbij het genieten niet wordt vergeten.

8 weken
€ 55


Pakket c

Online Afslankprogramma + boek!

Met dit pakket volg je samen met Sonja 12 weken lang het online afslank programma 'Bereik je ideale gewicht'. Je krijgt een boek naar keuze, zoals ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin Deel 5’ erbij voor extra motivatie!


Het 12 WEKEN persoonlijke online afvalplan t.w.v. € 75,-

Een boek naar keuze, zoals Sonja's nieuwste boek Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin Deel 5
Samen
nu slechts
€ 85


Vergelijk

Binnen korte tijd lekkerder in je vel!

Makkelijker kan bijna niet: je volgt de weekmenu’s en je valt af. Dát is gezond afvallen met de Sonja Bakker methode. Dat werkt ook voor jou! En heb je je ideale gewicht bereikt, dan kies je voor het vervolgprogramma.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

STAP 3   Rijk gevulde recepten in het afvallen dieet

Blader door alle heerlijke Sonja recepten

Volg je één van de drie online programma’s, dan heb je gratis toegang tot de recepten database. In de recepten database staan nu al meer dan 1000 calorie-arme recepten. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen rijk gevuld en smakelijk zijn, maar vooral ook de juiste voedingsstoffen bevatten. Zo krijg je energie voor 10!

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

STAP 4   Je online weekmenu en boodschappenlijst

Ontvang je weekmenu op maat!

Geef jij je op voor één van de drie online pakketten, dan ontvang jij elke week je weekmenu op maat. Lust je bepaalde producten niet, of heb je een feestjes in het weekend? Sonja houdt daar rekening mee in jouw weekmenu. Gezond afvallen met online weekmenu’s is dé manier om je ideale gewicht te bereiken.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -

STAP 5   Behoud je ideale gewicht

Behoud je ideale gewicht

Je streefgewicht bereikt? Zet je gezonde levensstijl dan voort met het pakket Behoud je ideale gewicht online. Stap voor stap leert Sonja je in 8 weken wat je op je menu kunt zetten, zonder dat de killo’s er weer aan komen. Ook de motivatie van andere gebruikers helpt je nieuwe levensstijl vast te houden.

Profiteer vandaag nog
- start met Sonja -