Gezond en slank 2021!

Gelukkig en gezond nieuwjaar met Sonja

2020 was een bijzonder, moeilijk en onzeker jaar. Iedereen heeft het op zijn eigen manier beleefd, maar ik denk dat het een jaar is dat we met zijn allen niet snel zullen vergeten. En ook al zullen we voorlopig nog moeten leven met het coronavirus en alle maatregelen, we kunnen ook weer een frisse start maken. Het is namelijk weer tijd voor de goede voornemens! 

Eigenlijk zijn de goede voornemens elk jaar een beetje hetzelfde: stoppen met roken, meer tijd besteden aan sociale contacten, geld sparen, minder drinken en regelmatiger sporten en bewegen. Maar ‘afvallen’ staat in de meeste lijstjes toch vaak op nummer 1! 

Na de feestdagen is het goed mogelijk dat je een paar kilootjes bent aangekomen, want december is met Sinterklaas en kerst niet de meest gezonde maand. Vanaf 1 januari is het daarom tijd om met een schone lei te beginnen en te gaan letten op je gewicht. Je moet dan misschien even ‘afkicken’ van alle lekkernijen en de uitgebreide feestelijke diners met bijbehorende drankjes… Maar je zal merken dat als je weer op de goede weg zit, je gewicht verliest en je je fitter zal voelen. 

Heb jij je ook voorgenomen om het nieuwe jaar te beginnen met afvallen? Maak het jezelf dan makkelijk door de gezonde en heerlijke weekmenu’s te volgen uit een van mijn boeken, zoals “Streetfood met Sonja” of geef je op voor mijn online afslankprogramma. Je zal zien dat afvallen weinig moeite kost en dat je toch lekker kan blijven eten! Door gewicht te verliezen zal je merken dat je lekkerder in je vel zit en meer energie krijgt. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Ik wens iedereen een gezond, slank en fit 2021! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *