Bijzondere kerst

,

Dit jaar zullen de kerstdagen voor veel mensen toch anders zijn dan anders. We kunnen niet met een groot gezelschap aan het diner zitten, niet zomaar aan iedereen een bezoekje brengen, je kunt niet eens met 2 goede vriendinnen  een wandeling maken. 

Dit jaar is het jaar om de kerstdagen op een andere manier in te vullen. Misschien wil je de hele dag in bed blijven Netflixen, of misschien splits je je familie op en vier je 4 dagen kerst, of misschien eet je wel digitaal een kerstdiner samen met je vrienden. Er zijn genoeg mogelijkheden om er toch leuke dagen van te maken.

Ook kun je echt dingen in de kerstsfeer doen. Maak bijvoorbeeld je eigen kerstdecoratie voor op tafel, bak kerstkoekjes, maak een kerstpuzzel of lees een kerstverhaal. Ook zijn er een paar heerlijke kerstfilms die leuk zijn om speciaal deze dagen te kijken, zoals:

•The Polar Express

•Home Alone

•Frozen

•Love Actually

•The Christmas Chronicles

Hoe je de kerstdagen ook door zult brengen, ik hoop dat je in ieder geval hele fijne dagen hebt. En natuurlijk wens ik je veel inspiratie voor een gelukkig, fit en slank 2021!

Nog inspiratie nodig voor het Kerstdiner?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *