3 x festival op een rij!

Ik ben dol op festivals. De sfeer, de vrijheid: iedereen lijkt altijd een beetje gelukkiger. Ik ben helemaal in mijn element wanneer de zon schijnt, er fijne muziek wordt gespeeld en ik een drankje in mijn handen heb. Omringt met vrienden, vriendinnen of met je partner. Festivals zorgen voor dat ultieme feelgood gevoel! Ben je nog op zoek naar inspiratie voor leuke festivals? We zetten wat leuke suggesties voor je op een rij.

Foodtruckfestivals zijn een must!
Bijna elke stad heeft ze tegenwoordig wel. De foodtruckfestivals waar je heerlijke gerechten van over de wereld kan proeven, nieuwe dingen kan proberen en vooral gezellig samenkomt met vrienden. Op vrijdag na de laatste werkdag van de week of in het weekend lekker met de kinderen op stap. Bijna elk foodtruckfestival heeft wel een aparte area waar de kinderen zich prima amuseren terwijl de volwassenen neer kunnen strijken op een bankje. Waar vind je ze de komende periode?

Foodtruck festival Rrrollendis van 17 t/m 19 augustus in Gouda,  24 t/m 26 augustus in Leiden en 14 t/m 16 september in Groningen. Foodstock vind je in het weekend van 24 t/m 26 augustus in Veghel en 8 t/m 9 september in Tilburg. Festival Trek parkeert zijn trucks van 6 t/m 9 september in Den Haag en van 31 augustus t/m 2 september vind je in Eindhoven foodtruckfestival Lepeltje, lepeltje.

Kijk voor een volledig overzicht op www.foodtruckspotters.nl

Appelpop in Tiel
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september vindt in Tiel het jaarlijkse muziekfestival Appelpop plaats. Dit jaar spelen onder andere Chef’special, Blof en Ronnie Flex op het hoofdpodium. Het festival telt 3 podia, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bovendien is het helemaal gratis! Wil je overnachten? Dat kan op een van de nabijgelegen campings. Een heerlijk weekendje weg voor weinig budget.

Feelgood Market in Eindhoven
Een Feelgood Market is precies zoals het klinkt. Een markt met alleen maar items waar je blij van wordt! Elke 3e zondag van de maand, ook in de winter, trekt de Feelgood Market op het hippe terrein van Strijp S veel goedgeluimde bezoekers. Struin langs de kraampjes vol zelfgemaakte spulletjes, bezoek een van de vele foodtrucks, drink een drankje bij het podium waar live muziek speelt of strijk met een kleedje neer op het enorme grasveld. Voor de kinderen zijn er allerlei creatieve en leuke activiteiten. En het mooie is dat de Feelgood Market helemaal vrij toegankelijk is!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *