Één van mijn favouriete recepten uit mijn nieuwste boek Summerproof met Sonja is dit heerlijke koolhydraatarme gerecht! Mijn hele gezin smult ervan als ik dit op tafel zet!

Ingrediënten:
Op basis van 4 personen

400 gram kant en klare broccolirijst (bakje)
250 gram gamba’s
2 eetlepels oestersaus
250 gram champignons
15 gram koriander
60 gram Boursin light
3 teentjes knoflook
1 ui
peper
zout
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Snijd de champignons, knoflook en ui in stukjes. Hak de koriander fijn. Doe 2 eetlepels olijfolie in een wok. Zorg dat de olijfolie goed heet wordt. Bak de knoflook samen met de gesnipperde ui en stukjes champignons. Laat het geheel pruttelen. Voeg dan de broccolirijst erbij en roerbak het geheel 2 minuten op hoog vuur. Voeg er 2 eetlepels oestersaus aan toe. Na 3 minuten voeg je de gamba’s erbij, samen met de fijngesneden koriander. Als laatste voeg je de Boursin light eraan toe en verwarm je het geheel nog even goed op. Je hebt dit heerlijke recept in 10 minuten op tafel gezet!

 

Deze en andere heerlijke zomerse recepten vind je in mijn nieuwste boek ‘Summerproof met Sonja’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *