Begin december mijn nieuwe boek!

Goed nieuws voor fans van “Bella Italia”

Misschien heb je al wat onthullende beelden gezien op mijn social-mediakanalen. De photoshoots van mijn nieuwste boek zijn namelijk een feit! In het mooie Venetië hebben wij weer genoeg inspiratie opgedaan, wat een heerlijk land is Italië toch! Ik kan er geen genoeg van krijgen. En jullie volgens mij ook niet 😉

Een van de grootste succesnummers van mijn dieetboekenreeks is het boek Bella Italia. De feedback die wij hierover te horen kregen was dat jullie ontzettend enthousiast werden van de gevarieerde en smaakvolle recepten. Meer salades, pizza en pastarecepten waren een welkome afwisseling. En Italië staat natuurlijk alom bekend om haar lekkere gerechten. De combinatie van “afvallen en toch lekker eten” is blijkbaar een schot in de roos.

Daarom wordt er -as we speak- keihard gewerkt aan een mooie opvolger van Bella Italia, zodat jullie nóg meer inspirerende recepten kunnen toepassen tijdens jullie afval-avontuur. Hoe fijn is het om toch te kunnen genieten van het koken, de geuren en aroma’s van al die verse ingrediënten en dat terwijl je aan het diëten bent? Afvallen en je smaakpapillen verwennen, het kan gewoon echt met dit aankomende boek. Ik kan echt niet wachten om al deze heerlijke recepten met jullie te delen, dit wordt echt weer een juweeltje. Ik zeg alvast: Buon appetito!

Liefs,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *