Een nieuwe website, een frisse start!

Yes! Daar is hij dan. Een hele nieuwe website. Ken je dat gevoel dat je toe bent aan een frisse start, een nieuw begin? Nou, ik wel! En wat is er een beter moment dan helemaal opgeladen na een heerlijke vakantie met het gezin op Ibiza?

We hebben de bezem door de site gehaald en hem een frisse, heldere nieuwe look gegeven. Natuurlijk vind je hier weer volop gezonde recepten om mee aan de slag te gaan. Maar naast de recepten delen we ook tips, verhalen en andere leuke lifestyle-gerelateerde items met je. Alles waar je gelukkig van wordt! Want dat willen we toch allemaal?

De zomer loopt op zijn einde, de scholen beginnen weer en alles komt langzaam weer in zijn bekende structuur. Misschien helemaal niet zo’n gek idee om daar een nieuwe start te creëren want na een zomer vol vakantie, gezelligheid en barbecues hebben veel meer mensen behoefte aan een nieuwe start. Heb jij toevallig goede voornemens gemaakt na de vakantie?

Liefs,

2 antwoorden
  1. Lucy
    Lucy zegt:

    Ja ik heb ook goed voornemens, ben deze week toch maar eens gestart met een boek van jou dat ik al een hele tijd in huis had, ik dacht elke keer tja en waar staan dan de recepten of de menu’s. Nu ben ik dan toch maar eens begonnen met lezen en kwam tot de ontdekking dat het allemaal wel logisch klinkt/lijkt en ook de menu’s vond ik ook eigenlijk best wel meevallen en dat terwijl ik telkens dacht dan mag ik helemaal niks, die gedacht is nu weg en de eerste stappen van een dieet zijn voor mij begonnen. Enne wat een bord vol mag je eten ’s avonds 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *