Yes, mijn nieuwe boek is uit!

Summerproof met Sonja is een hip & zomers boek met heerlijke recepten en weekmenu's om ervoor te zorgen dat jij straks stralend over het strand kunt lopen!

Twijfel je of het wel iets voor je is? Download dan nu gratis het tweede hoofdstuk van mijn nieuwste boek Summerproof met Sonja.

Inclusief 1 gratis weekmenu!

Succesverhaal

Linda (37) stond als tienermeisje swingend op de dansvloer. Ze won op hoog niveau vele prijzen in het Ballroom- en Latindansen. Daarvoor trainde ze vier à vijf keer per week en danste dan op zondag de wedstrijden. Zo blijf je in super shape. 

De liefde sloeg toe. Ze raakte zwanger op haar 19e en trouwde. Binnen zeven jaar was ze moeder van drie gezonde jongens… In 2014 werd Linda getroffen door een ernstige ziekte, waardoor ze ook nog eens zware medicijnen moest slikken. Die optelsom van zorgen, spanning en troost zoeken in veel en onregelmatig eten, heeft vaak tot gevolg dat je -bij wijze van spreken- alleen nog maar ‘gered' kunt worden door iemand die een pasklaar recept voor je heeft en een structuur biedt voor je dagelijkse maaltijden.

Linda: 'Ruim drie jaar geleden woog ik 97,7 kilo. Omdat de kilo's er maar langzaam aankwamen, maakte ik me er aanvankelijk niet heel druk over. Toch voelde ik mijn onrust wel toenemen. Steeds vaker groeide mijn irritatie over de steeds grotere kleding die ik moest kopen. Je eigen spiegelbeeld is dan behoorlijk confronterend. Vooral als je je in een paskamer weer in een broek staat te wurmen, die eigenlijk toch nét niet past. Ik werd er niet vrolijker van.

Ik ben moeder van drie jongens. En die willen stoeien, voetballen, hardlopen en vooral ruige spelletjes doen. Natuurlijk wil je dan meedoen. Maar vaak had ik na één rondje al de tong op m’n schoenen hangen. Ook dat gaat aan je vreten. Het roer moest radicaal om. Niet alleen qua eten, maar ook qua bewegen.
Het ontbijt is mijn grootste obstakel. Ik krijg 's ochtends geen hap door mijn keel. Alles wat dikker is dan yoghurt, is gewoon niet haalbaar. En juist je start van de dag is belangrijk. Ik zie het als een auto, die ook niet start zonder benzine. Zo start mijn lichaam niet zonder voeding. Sonja hamert erg op ritme, variatie en regelmaat. En ik was tot in mijn tenen gemotiveerd om af te vallen. De weekmenu's die Sonja adviseerde hingen gekopieerd op de aanrechtkastjes, en alles wat ik “moest” eten, werd netjes weggestreept.

De methode van Sonja gaf me een geweldig veilig gevoel. Al snel volgde de beloning. Ik begon gewicht te verliezen. Eerst was het zichtbaar voor mezelf, maar al snel was het dat ook voor de buitenwereld.

De combinatie van sonjabakkeren en sporten heeft mij wel een soort medaille opgeleverd: ik ben 35 kilo lichter. Nu heb ik weer genoeg conditie om met mijn jongens te ravotten! En nu zijn zij vaak degenen die het als eerste opgeven. Ik zit ontzettend lekker in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Sterker nog: na 19 jaar heb ik mijn baan in de gehandicaptenzorg opgezegd, om eindelijk te beginnen aan mijn droombaan in de hulpverlening.

Drie jaar geleden zou ik die baan nooit hebben gekregen, maar wel nu ik afgetraind en afgeslankt ben. Ik ben ervan overtuigd: als je echt iets wilt bereiken, dan kun je het! Sonja gaf mij houvast in mijn eetpatroon. Ik raad je aan om haar adviezen te volgen wanneer je met je overgewicht aan de slag wilt.’

Download gratis het eerste hoofdstuk!

    Met het verzenden van dit formulier geef ik toestemming om mij eenmalig te benaderen met een speciale aanbieding.

    Al overtuigd en wil je het boek direct bestellen?