Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het gebruik van deze site? Zijn er zaken niet helemaal duidelijk? Schroom niet en vraag het me, ik help je graag.

Stel je vraag aan Sonja

U kunt niet inloggen?

Doet u mee aan het Online Afvalprogramma en heeft u nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Vraag dan met uw e-mailadres een een nieuw wachtwoord aan.

Kies wat bij jou past...

Wanneer je je registreert bij Sonja profiteer je optimaal van de mogelijkheden op deze website.
Geregistreerde gebruikers hebben (een beetje afhankelijk van het soort abonnement) toegang tot de receptendatabase, beschikken over een persoonlijke gewichtskaart, kunnen eigen weekmenu's maken, kunnen hun ervaringen delen en nog veel meer.

En het mooiste is: je kunt vandaag nog starten!

Doe mee met Sonja

Kim-afgevallen

Afvallen doen we samen!

Kelly (28 jaar) volgde eerder een ander dieet, maar de kilo’s zaten er zo weer aan. Tot haar verrassing én blijdschap ging het afvallen als een speer met de Sonja Bakker methode. Haar collega Tanja (35 jaar) besloot zelfs om mee doen!”

Lees meer

8.5

Denise & Tom vielen samen 70 kilo af

Tijdens haar zwangerschap van dochter Fayah (3) kwam Denise (25 jaar) 30 kilo aan. Dat moest en zou er weer af. Twee jaar later besloot man Tom (27) er ook voor te gaan en deed Denise weer mee.

Lees meer

9
Tom-afgevallen
Sanne afgevallen

Sanne “Ik wil gewoon nooit meer zo worden als ik was”

Acht jaar geleden viel Sanne (30) 15 kilo af met het eerste boek van Sonja, en in combinatie met sporten nog eens 10. Ik wil gewoon nooit meer zo worden als ik was

Lees meer

10

“Volhouden en doorzetten” – Riz

Dankzij de boeken van Sonja Bakker en heel veel kilometers hardlopen ben ik 28 kilo kwijt. Ik begon met 85,5 kilo en inmiddels weeg ik 57,5!
Lees het hele verhaal en bekijk de video!

Lees meer

10
Riz is 28 kilo afgevallen
dieet

“Onze levenswijze is zó veranderd!” – Jantina

Jantina en Bert hadden het helemaal gehad: als ze de trap opliepen, stonden ze bovenaan te hijgen. Ook veters strikken was een probleem. Overal hadden ze moeite mee. Toen zag Jantina Sonja’s boek in de winkel liggen . . .

Lees meer

9

“Ik wil nooit meer dik worden”: Marije

Toen ze de 100 kilo naderde, vond Marije het genoeg. Toen haar kinderwens was vervuld met Meike (5) en Lucas (2) startte ze met de boeken van Sonja. De eerste 15 kilo waren er binnen een jaar af!

Lees meer

8.1
pol5